Followers

Monday, June 4, 2012

kau pinang ku dengan bismillah... ;)

Assalammualaikum kwn2 semuaaaa....

YA ALLAH, rindu amat sama blog ku ini..... sory berjuta2 lemon sb lama sgt tak menulis... 
sgt bz dgn preparation utk majlis pertunangan aku...

and now, syukur YA ALLAH, semua sudah pun selamat selesai dengan baik... terima kasih ALLAH, kerana merahmati majlis pertunangan aku pada 2 JUN 2012 baru2 ni... =)

aku x leh nk menulis lama sgt ni... ni pun curi2 time lunch je nih... nanti ada masa aku akan berblog seperti biasa k... time tu aku akan cerita secara details about my preparation e-day yg korang x sabo2 sgt nk tau tu keyh!... insyaallah... ;))

now... jom layan gambar2 pertunangan aku dgn en. sayang k.... ehh2!! jap... bkn en.syg dah... tittle da tukar kepada ENCIK TUNANG... hikhikik... happy giler tuhan saja yang tau... ALHAMDULILLAH... ;))

ya ALLAH, kau rahmatilah hubungan kami ini, kau lindungi lah kami dari perkara yang dilarang olehMU, kau kekalkan lah hubungan ku dgn fadhil ahmad hingga ke syurga...  dan bahagia hingga ke akhir hayat kami.... amin ya rabb bal alamin... ;-)

 tunang saya encik fadhil ahmad love!


 credit pic by ayu... ;)


 konon2 slim gituuu... :P




 tanda ikatan pertunangan... love!




 my preparation... awesome! =)




 goodies bag fo rombongan meminang... ;)


 guestbook table... sgt awesome right! ;)




yeahh!! ni la fully my table guastbook & candy buffet... amacam! pengsan tak tgk... :)


p/s : so, sape2 yang berminat nk merasa preparation cam gini boleh la tempah kat i ok!, i boleh je watkan... and now, Alhamdulillah, dah ade customer 3-4 orang dah booking... Syukur.... rezeki nak kawin agaknya... ;))


ok itu saja,
bye...
Assalammualaikum... ;-)

12 comments:

Lala Latif said...

dear....
sngt cantik n marvelous...!!!!!!
haaaa....jeles....
hahaha...

tengku masni said...

heeee... thanks dear.... ;))

Anonymous said...

kak.tahniahh!!!kawen cecepat.sbab kawen itu tersangat la indah.hehe
-pendi pd

haniff sani said...

tahniah tengku

tengku masni said...

tq so much, pendi cecepat dpt baby... hikhik... hish!! ni yg x sabo nk main tawen2 ni... :D

tengku masni said...

tq anip comel... ;D

Shakina Farhan said...

tahniah dear..sweet sgt2 ur e-day..

tengku masni said...

thanks dear... heee... ;)

SURIA AMANDA said...

wow...sgt cantik..tahniah dik...

anaztasias nora aira said...

tahniah !! sangat berbakat !! teruskan :)

tengku masni said...

Heee... Thanks semua.... ;)

orked violet said...

whooaaa..mmg rs nak pengsan! hehehe
cantek sangattt

saye br foLLow awak

sya-orked.blogspot.com