Followers

Tuesday, September 4, 2012

saya masih pemilik blog ini


assalammualaikum semua...

korang pe khabar? sihat? pe la agaknya citer2 terbaru kwn2 blog aku ni kan... punya la x de masa nak berblog skrg ni...hmmm...

sejak aku bertunang bulan 6 lepas, trus x sempat langsung nak update blog... sb bz pulak dengan tempahan customer nak table candy buffet... hmmm... pape pun alhamdulillah... ini rezeki ALLAH S.W.T bagi kt aku... so.. terima je la kan... buat yang terbaik... ;)
meh aku nak tunjuk 1 pic aku yg terbaru... kot2 la korang rindu kt aku ke kan... hikhik... pasni aku sambung lagi 1 per 1 cerita di sebalik gambar yang aku dh kumpul k... hehehehe... love korang sgt2! mmmuuuuaaaahhh! :)

untuk pengetahuan korang, mggu depan adalah tarikh kali pertama aku nak setting meja candy buffet ni... neves, takot, happy, semua perasaan ada... heheehhe... korang doakan aku k... harap2 aku boleh buat yang terbaik... aminnnn...




1 comment:

orked violet said...

aLL the best K! moge bisnes makin maju.nnti kLw kite ade rezki LBh+nk wat candy buffet, kite contact awak.ngee =)

sya-orked.blogspot.com