Followers

Tuesday, January 8, 2013

baju pengantin lelaki

Assalammualaikum semua...

heee... kali ni nak citer pasal baju pengantin lelaki plk... sbnya... sabtu ni mayb my fiance turun KL nak fitting baju kawin... hehehehe...

so, sebelum my fiance turun KL mcm biasa la dia akan pesan kat aku supaya servey dulu kedai mana yg kite nk g nanti... nt senang... katenye la... hahahah... aku ikutkan je.. janji dia ade kerjasama nak menguruskan hal kawin kami ni... hehehe... :)

ok!, lepas dah puas servey lastly, dapat jugak butik pengantin yang ade baju design yang aku nak tu... hehehe... 

atcually, aku suka kalau pengantin lelaki pakai baju jenis kain duchess satin... sbnya.. x panas sgt mcm pkai baju shantung tuh... tunang aku ni cerewet skit.. nampak je cool.. tpi kalau dapat komen 1 benda... berasap je telinga aku nak dgr... gggrrhhhh!!

jom aku tunjuk kat korang jenis baju pengantin lelaki yang aku suka k.. moh! trun bawah ni... hahahaa...

Reseption!

haaa... aku nak en.tunang pakai baju ni la time sanding nanti... kain jenis duchess satin... smart gilerkan... dia ala2 baju melayu jgk... yg penting x macam baju shantung tu... sungguh la aku x minat... mintak maaf ler sgt2 >.<

(warna tema KUNING LEMBUT + PUTIH)

kemungkinan baju dgn seluar warna putih, sampin & tanjak warna kuning.... pape keputusan tgu je la sabtu ni... T_T


ni satu lagi contoh... warna putih... fuhh!! smart kan... bayangkan sampin n tanjak warna kuning... memang pengsan la kan...cantik oooo!!! :P



Solemnization!


 ok! nampak tak apek pakai baju nikah tu... haaaa... nt en.tunang aku pakai mcm tu jgk la... kain pun kiteorg dh beli... tinggal nak g tempah je... hehehe... :)

(tema nikah COKLAT LEMBUT)









ok... aku doakan dan berharap ape yang aku rancangkan dengan en. tunang aku berjalan dengan lancar... amin ya rabb... ;)


ok! itu saja...
bye... Assalammualaikum..
:)

3 comments:

miss $h0rty said...

dear kt na u tempah? leh share x?

tengku masni said...

hai dear.. sy tempah baju nikah n sanding kat galery pengantin popular dekat selayang... :)

Anonymous said...

chantek veil yg awk pkai (kuning n pink) tue. Leh dpt ukuran n design? Plz