Followers

Monday, November 21, 2011

projek pembinaan KOLEJ TENTERA DARAT en. syg buat dah siap!! ;)

assalamualaikum....

hai koranggg... selamat hari isnin.... hehehe... hari ni mood agak happy jgk la... pagi2 on9 fb... trus nampak nama en. syg telah di tag oleh kawannya  satu gambar projek yang dia buat kt PD dulu... hehehe... 

so, aku rase teramat la teruja... sebab cantik giler weiiiii.... projek tu berjuta jgk nilainya... tpi en.syg mcm frust skit la... sb, dari mula dia wat projek tu... pastu lgi skit je dah nak siap projek tu, dia dah kne posting kt PERAK... so, dia cam sedih jgk la sb x dpt nak habis kan projek tu... x pe lah, janji hasil kerja dia ade kt situ... kan...kan... x perlu la nak sedih2 sgt k syg... cukup la sekadar kite tau sape yang buat projek tu... hehehe.... yang lain yang dapat nama mgkn itu dah rezeki dorang... so, jgn sedih2 eh.... love u!... ;))

so, untuk projek kt PERAK ni plk... dia just buat paip je... so, kalu nak amik gmbr sebagai kenangan yang dah siap pun mcm x bape best... sb paip yang dah siap tu ade kt bawah tanah... hahaha... mcm2 kan... x kisah la syg.. asalkan awak lakukan kerja yang halal k... kalu nk ikutkan... bukan calang2 org boleh buat ape yang awak buat sekarang tau... even sy yg ada diploma dlm bidang sama dgn awak pun... x de lgi pengalaman buat bangunan tau.... hahaha... :P

moral of the story.... berbangga lah dgn kerja awak sekarang yer wahai en.syg... ;))

sampaikan suh benti keje, cari keje lain pun x nak!... syg sgt la ngn keje dia tuh.... ikut awk la syg... sy on je... kalu itu yang awak mahukan... jgn smpai abaikan yang lain dah ler... peace!! ;)

ok! meh aku tunjuk 1 gmbr projek dia yang dah siap kt PD tu yer... ;)



haaaa... ni la dia gambar KOLEJ TENTERA DARAT PORT DICKSON yang en. syg buat... eh! dlm kurungan dia dan company dia la yang wat projek ni... kalu kate dia sorang je yg buat nampak sgt la tipu kan... hahahha... cantik kan kolej ni.... dulu aku penah pegi tgk projek dia ni... tp time tu x siap fully lgi la... tapi kolej ni mmg besar giler babe!.... keluasan tanah aku x tau la bpe besar... iskkk... ermm... untuk pengetahuan korang... kolej tentera darat ni under MINDEF... ;)

p/s : 
nak tak nak aku mmg kene faham jgk la dgn kerja dia... nasib baik la aku pun blj dalam bidang yang sama... so, bile kuar dating kadang2 kiteorg sembang la jgk pasal bidang ni.... yang paling best... aku pun tahu bidang kerja dia... x de la aku mcm org bodo je biler dia terangkan... hikhikhik.... so, boleh di bawak sembang la hal ni... peace syg... ILOVEUSOMUCH! ;)


ok.. itu saja...
bye... 
asslamualaikum ;)

6 comments:

Aya Ekeuchi said...

TENTERA DARAT..owhh..owhh~ hahaha!!

fadzlina said...

design from my office...... :)
chantek kan...

tengku masni said...

aah, mmg cantik sgt... hehehe... boleh sy tau... awak ni sape yer? sb mcm pelik bile awak ckp "design from my office" mst kenal fadhil kot...hehehe...

Jang Tzm Kkb Psc said...

Wah!! Akhirnya tau jugak saper yg membuat KTD yg cukup indah tu... paling membanggakan bila ia hasil kerja anak watan... (amatur Plan maker)

tengku masni said...

hehehe... tu la kan... bangga betul tgk orang kite boleh hasilkan bangunan yg cantik mcm ni.. gud job to my fiance n company dia... ;))

bedak said...

haa atas tu nama kak ina-dlu dia la draftmen bagai nk rak design ktd ni(skang dah jd akitek ni). hahaha..sya masuk sekerat jalan je masa projek dah jalan.byk memori manis dan pahit projek tu.. huhuhu.. sya minta izin copy image ye.. cantek..