Followers

Wednesday, November 30, 2011

sape penah BF dia lapkan air mata macam nih! ;)

assalammualaikum..

hai korang... new entry lgi... hehehe... atcually, company aku keje ni bru je dpt job baru lgi... ikut kan kelender kuda... dah akhir2 tahun pun dapat lgi job... bkn senang tau... tapi tafsiran kelender islam plk... ini namanya rezeki awal tahun... pape pun syukur alhamdulillah... wlwpun gaji aku x naik2 lepas bln 5 haritu... tpi aku still rase happy jgk... sb tender/sebutharga tuh, aku yg isi... sampai lenguh2 tgn isi maklumat... hehehe... so, aku tetap happy yer kwn2... ;)

ok! selingan je tu... aku nk citer psl lain sbnrnya... hahaha... padan muke korang kne tipu!! :P

back 2 tittle kt ats tuh, haaaa.... sape penah nangis depan BF dia, pastu kan BF dia lapkan air mata kt pipi dia? sape2?? kalu ade sila angkat kening yer!.... heee... :P

heee... romantikkan? kalu dpt BF kite lapkan camitu... sure rase dihargai tau... sb!!! aku penah rase... hikhikhik... en.syg kate aku ni kuat nangis... jahat dia kan... penah satu insiden ternangis depan dia... pastu dia lapkan air mata aku... sweet kan... hiks!... pastu ade lgi ayat x best dia bgi... "dah2 jgn nangis... x comel dh muke tu... buruk dah bile syg nangis"... x tau nk pujuk... ayat tu je yg kuar dari mulut dia... sabooo je lah!
pape pun aku tetap sukeeee... heeee... ;)

tahu tak sb pe aku wat entry psl ni? sbnye... aku ternampak satu pic wedd artis zahiril adzim & wife dia shera ayob... sweet giler tau pic tuh, pas je tgk pic tu.. aku trus teringat yg en.syg pun penah wat camtu jgk kt aku dlu... hihihi... konon2 zaman bercinta... indah2 belaka... skrg ni... x de dah... hahaha... bkn x de... tpi dh jrg... sb x nak buang masa, buang duit dating 2 ni... ngee... baik simpan duit...pas kawin haaa... dating la smpai pengsan... ngee.... ok jom lyn pic kt bwh ni... ;)


credit to hafiz atan**

3 comments:

Aya Ekeuchi said...

untungnya kalau nangis ada org lap..aku nak jugak pelis.. huk..huk~

tengku masni said...

heheehe... kalu nak... suh cik abg lapkan tau.. bru romantik...hikhikhik.... :P

Anonymous said...

aya ekeuchi mls nk log in : hahahha..cik abg xhadoo..carikan aku sorg..wuwuwu~