Followers

Friday, January 13, 2012

DIY button polkadot...dot... ;))

assalammualaikum...

hai korang... salam jumaat... hehehe...

ok! malas citer banyak!, dah sah2 korang dah bace tajuk kan...

j0m layan gambar2 kat bawah ni keyh!...


sebelum tu... aku malas nak terangkan setiap gambar2 kat bawah ni... tapi aku dah amik gambar setiap step by step... hope korang faham keyh!... mudah je ni... kalu tak faham pape just tinggalkan komen korang... insyaallah aku akan balas yer... peace! :))















ok! siapp...


 dapat tak semua? hehehe... so, next DIY nanti, korang tgu pulak kat mane pulak la aku nak boh button polkadot ni yer!... tguuuu... hehehe...


ok! bye...
assalammualaikum....


;))

10 comments:

Shakina Farhan said...

comel2..hee..

tengku masni said...

heee... thanks kina... ;))

Lala Latif said...

comel gile...
kreatif la.......:-)

tengku masni said...

hehehe... maceh lala... wat simple2 je ni... ;)

mrs irmidrza to be said...

comelnyer..=) mana nak beli yang button tu ekk masni?

nway salam kenal dear....miza dtg melawat folo u dear..=)

jom like page miza and folo blog miza..

https://www.facebook.com/pages/Littledrs-walimah-Blog/163705760391301

http://lildrwalimah.blogspot.com/

tengku masni said...

hai miza... salam kenalan jgk... sye beli button tu kat kedai serbaneka daiso japan.... cube awak g kat pavillion, one utama, atau sg.wang... mst ada kedai tu... ;)

iman hasanah said...

lawa la... kat kuantan ni nurul xtau nak cari kat mana... huhuhu

salam perkenalan

terjah blog nurul k...
http://iman-hasanah.blogspot.com/

tengku masni said...

thanks nurul... kalu kat kuantan sy x pasti la nk bli button ni kt mane... hehehe... tak pun cube cri kedai barang jahit... mst ada... ;)

cik.mila said...

awk b2b mna?? suke polka dot tu :)

tengku masni said...

hai cik mila, sy b2b dari selangor... awak? ;) salam kenalan...