Followers

Wednesday, December 28, 2011

PINK BELACAN!!

Assalamualaikum....

hai reader2 tersayang... atcually, aku nak buat pembetulan skit yer...

untuk tema E-DAY aku nanti... aku dah tukar warna!!! hahahaha.... giler kau!, susah weii nak cari pink salmon tuh!... sebab aku x jumpa warna yg betul2 tepat!... so, terpaksa bincang balik dgn en.syg... aku ckp aku susah nak cari warna tu kat kedai.... pastu dia pun x kisah aku nk tukar warna.. so, on je lah warna PINK BELACAN! ok!... hehehee...

aku rasa pink belacan ni mmg tgh naik warna ni skrg.... mmg cantik!... kali ni aku comfirm  dan x mo tukar2 dah... hehehe... ;)

DENGAN RASMINYA.... AKU DENGAN EN.SYG, TELAH MEMILIH WARNA PINK BELACAN UNTUK TEMA E-DAY KAMI YER... SEKIAN HARAP MAKLUM!

mesti korang nak tau kan... cemane la pink belacan yang aku maksudkan tuh!,

 ok!, 

moh tgk gmbr kt bawah ni yer!... sumpah! jatoh hati trus! ;)



 credit pic : HAFIZ ATAN

haaa!!!.... cantik tak weii... mula2 tgk pic ni... trus jatuh hati... dan aku trus nak warna ni... comfirm!... hehehehe... so, nantikan satu per satu DIY aku nanti yer.... sebabnya, aku akan DIY sendiri persiapan aku nanti... hehehe... wish me luck tau kawan2... harap mintak tunjuk ajar dari rakan2 EX B2B & B2B jgk... harap sgt korang dapat beri pendapan dan komen2 utk DIY aku nanti tau... thank U ;))

6 comments:

nur said...

pink be;acan adalah sangat sweet oke!..hehe
btw..salam perkenalan :)

tengku masni said...

haa... tu laaa... cantik kan pink belacan... mmg exited nak wat tema warna nih... hehe... ;)

salam perkenalan jgk utk awak... ;)

nur said...

colour for my bertandang's outfit sebab tu kata sweet..hahaha

tengku masni said...

owh!... patot la... warna ni mmg tgh femes skrg kan? hehehe...

Shakina Farhan said...

salan masni..bleh ke pggl masni?
kina dah link kamu..cantik warna ni..:)

tengku masni said...

wslm... hai kina.. pgl sy mas je ok.. hehehe... thanks, ni pun puas dah pilih warna ape sesuai...last2 pink belacan jgk pilihan hati... hehehe... ;))