Followers

Monday, January 31, 2011

suprise candle light dinner =)

hohohoho.....

hai reader, hehehe.... maceh eh sape2 yg sudi follow blog yg x seberapa ni... hihihi... sekadar ingin berkongsi cerita je... bukan ape2 okeyh!... think positif tau.. heee....

urmm... so far alhamdulillah, aku sihat dan happy sgt... syukur alhamdulillah... h0pe korang pun sihat dan happy sama mcm aku tau.... then kalu ade prob... yg ingin dikongsikan bersama... silakan... aku sedia jadi pendengar yg baik utk k0rang... jgn risau okeyh! =)

ok!, j0m sambung blk citer.... dh bace kan tittle post kt ats ni... hehehhee...

tetibe idea dtg nk wat suprise utk incik syg la plk.... hehehehe... syukur alhamdulillah suprise menjadi... wlwpun x seberapa.... hahahahhaa.... :P

mula2 tu mmg dh plan nk jmpe dis week... pastu dh plan pun nk g mane bile jmpe t... so, bile dh jmpe t trus tuju mane nk g je... jgn nt time jmpe, time tu bru nk plan g mane... urh!, mmg buang masa dan sakit kepala la nk fkr.... sb idea x dak!...hahaha.... urmmm.... slalunye, kalu nk jmpe en. syg aku mst akan plan dlu nk g mane pe sume... then bru aku bgtau kt en.syg... pastu bile dia setuju.... ok on!... hahahhaha.... senang bwk bincang jgk budak bucuk nih... org kata senang bela.... hahahhaa... labiu bdk mucuk! :P

so, lps kiteorg g ampang settlekan 1 hal ni.... kiteorg trus la gerak ke shah alam... urmmm... lokasi dinner aku wt kt shah alam... cafe tmpt wana keje.... so, mmg dh mudah sgt la kan aku nk setting dinner ni... thanks sgt pada wana yg sudi tlg aku settingkan plan ni... huhuhu... yg best tu.... smpai2 je kt cafe tu... semua dh ready.... tgl nk hidangkan makanan je... ngeee... =)

mule2 sampai tu... wana suh kitorg g kt area blkg cafe... sb tmpt dh disediakan kt blkg... jauh dri org rmai skit la... huhuhu.... ok... kiteorg g jela... yg en. syg plk muka dh pelik... asl jauh sgt duduk ni... ahahahhaa... then aku terangkan kt dia... yg aku nk wat suprise dinner kt dia... hhahahaa.. pastu dia agak terkezut + blur skit la kan... mane tak nye... first time dpt suprise candle light dinner ni... huhhu... pastu en. syg dh start senyum... tersengeh2 mcm kerang yg comel!.... hhahaahha... :P

time tgh mkn plk dia dok pandang2 aku... pastu senyum2... pastu dia " ckp mekasih bdk bucuk!! " ... hohohoho.... sonoknyeeeeeeee... heee.... =)

tgk dia senyum... mmg sumpah la luruh sume hati, limpa, paru kt dlm bdn aku ni kan.... hehehehhee... sb sgt sweet... actually aku pun first time jgk candle light dinner mcm ni.... hahaha... x penah pun mkn berdua seromantik begini... ngeeee.... sonok plk rse... hehehe... =)

ok dah!, x mo citer byk sgt... sure korang dh x sbr nk tgk gmbr2 time kiteorg dinner kan..... meh aku tunjukkan 1 per 1 ok!... =)

* gmbr pertama sure la pic aku kan.... hahahahha.... :P

*hohoho... senyuman kami berdua..... muka masing2 bulat mcm hape lagi...hekhekhek :P

* haaa... ni la hidangan candle light dinner kami... sweet tak!....hahahhaha....

* tgk muka en. syg tu... senyum mcm ni yg leh wat sume ogran dlm bdn aku leh luruh tahuu!!.. haihh!... sweet sgt la kamu ni.... ;)

* ni plk senyuman aku... urmm... x sehebat senyuman org kt ats tadi kan!... haihh! kalah aku mlm tuh! :P

*mood : lapar + happy... kan budak mucuk kan? :P

* menu en.syg : lamb chop!... nyumm.... nyummm... ;)

* menu aku : chiken ch0p! wohohohohho... s0dappp! :)

* hekhekhek... sesi gedik2 skit... ngeee... :P

* tu diaaaaaa.... licin okeyh!... lapo dh time ni...wuhuhuhu...

* ini pun licin okeyh! :P

* dessert time!,aiskreammmm.... hohohoho... nyum2... =)

* dia dh kenyang sgt dh tu.... telan jgk! smpai habis...hahahaha... :P

* hiihihi... ;)

* opssss!! just utk kenangan je....hehehe... :P

* senyum sgt dia tuhhhh! :P

* sweet plk tgk pic nih.... ngeee... ;)

* nk blk dh time ni... bergambar dpn cafe wana jap... heheheh... ;)

* ni la cafe wana tu... KILLINEY.... cantik kan.... lokasi cafe ni kat shah alam seksyen 13, blt dpn stadium shah alam sblh kolej PTPL, kalu x silap la...hehhe.... korang ade masa g lah mkn kt cni... sume sedap2... siap pomot lgi nih... wana... % kt aku jgn lupe plk...hahhaha... ;)

* keyh! thanks a lot yer wana.... jasa mu dikenang.... hihihi...mmmmuuuuaaahhh ;)

- THE END -

4 comments:

Alinaleen said...

wahh..dh serasi sgt gayanya. Bila mau langsung?? jgn lupa jemput ai oke.. :))

tengku masni said...

hehehehe.... serasi yg x disedari... cewah! :P

alinnnnn!! pinjam duit! nk kawin ni!! ASB ko manyak.... kan...kan.. aku bru je bkak... tah bile nk byk tah... hukkk :(

Anonymous said...

Wah x story mory pun dh ada en syg..
nk kena ni..

tengku masni said...

eh!, sape kt ats ni... korang nk komen ltk la nama... aku x tau sape yg komen nih... aduh! tension btoii... :(