Followers

Friday, April 15, 2011

ayah bagi fadil dtg umahhh!!! =)

hihihi... semalam kan... memang tekad nk ckp jgk ngn ayah....


nk bgitau... yg aku ade kwn special... iaitu... fadhil ahmad!.... ngeee... tepat kul 12 aku ckp ngn ayah nk ajak fadil dtg umh sabtu mlm ni...... x sangka plk ayah sgt ok... huhuhu... l0ve u so much ayh!!... mmg cuak jgk tau nk bgtau mlm tadi.... tpi aku kuatkan semangat jgk!!!... akhirnya... terucap jgk dri bibir aku ni... heee.... syukur alhamdulillah.... ayah ok je... aku ingt nk ajak fadil jmpe ayah mggu dpn... tpi ayah ckp dia ade hal.... so, dgn pantas nye trus aku ckp... sabtu minggu ni lah!... hehehehe.... ayah pun ok je.... pe lagi.... raya hindu la aku....huhuhu... happy giler weh!!!!...

hal ni la yg paling cuak skali aku nk ctr kt ayah tau tak... mcm2 ayat aku bce.... asal boleh je... hahaha... janji dpt lembutkan hati ayah... ngee.... ;)

so, esok dh hari sabtu... pas je blk keje... aku nk prepair utk mlm harinya.... nak masak makanan yg special... tuk bakal suami dan ayah!...hahahahha... poyo gilerzzz!!! :P

ok lah... tu je nk citer... ape jadi masa perjumpaan pertama fadil ngn ayh??? nt aku updated kt blog keyh!...wish me luck tau!!!...

exited for tomorrow.... ngeeee... mcm2 aku plan ngn en.syg aku tuh!!!.... ;)

dia pun happy sgt... akhirnya dpt jgk dia nk jmpe ayah aku.... huhuhu!!

katenye..... dia . . .

HAPPY + DUP DAP2 + TAK SABAR NAK JMPE AYAH!!!.... hahahhaa....

nt kite tgk camne reaksi dia time jmpe ayah yer!!! ;)

sem0ga semua berjalan dgn lancar....aminnnnnn.... bye! ;)




esok nak masak tomyam putih yer.... untuk pengetahuan korang...aku tak bpe suke tomyam yang warna merah tu.... mmg dari dlu...arwah mak masak tamyam mcm ni... syukur jgk...sempat jgk arwah mak turunkan resepi tomyam ni kt aku...huhuhu... ;)

2 comments:

Alinaleen said...

good luck dear~ aku dah mula bau nasi minyak neyh.. :D :D

tengku masni said...

thanks alin..... doa2kan aku yer.... ;)