Followers

Thursday, April 28, 2011

tak jadi nk post pasal coklat love!

tak tahu lah kenapa tetibe tak de mood....

nantilah aku updated psl coklat tuh... 

tetibe cam nk menitik plak air mata nih... huhuhu.... sabar masni.... ;)

rasa tak dihargai plak!... huhuhu... belom cukup baik agaknya.... ;)

x pe lah.... ok je....

rase cam tak nak bgi pun ade jgk!... hehehe....

kenapa lelaki suka sgt berahsia eyh!.... sangat benci!...

nk g cari kotak pun dh tak de mood... huhu... 

saya memerlukan bahu seseorang... plsss!!! sgt memerlukan ketika ini....

arh! taip entry ni tetibe menitik plak air mata! benci btl!....

tolong saya, mcm mane nk buang perasaan suka merajuk.... suka menangis... takot benda2 mcm ni boleh mengakhiri sesuatu hubungan dengan macam tu sahaja...

dia cpt bosan!.... tak tahu nak ubah mcm mane lagi....

AKU HANYA WANITA BIASA.... tolong fahami saya jugak....

dah lah... tu je nk citer kt cni....

p/s : tak tahu nak buat macam mana lagi.... sampai satu tahap... aku rasa, aku slalu susahkan dia, bebankan dia.... rse mcm nak naikkan bendera putih je.... saya tak kuat lah!... ;'(

4 comments:

Alinaleen said...

alaa..sabar yea, dugaan tue..
aku pun kuat nanges jugak, kalau cari barang xjumpa pun nanges, lama2 dia faham la tue, sbbnya kadang2 kita nanges bukan mintak dipujuk tapi macam 1 kepuasan dapat lepaskan rasa terbuku..kekekehh

Puan Nurul said...

jgn sedih2 dik...nanti akak pun sedih..uwwaaa...

tengku masni said...

alin : hehehe...perempuan ni tak lari dari suke e\merjaok dgn menangis...kan....kan... dia tu yg tak faham...eee...geram btl! :P

tengku masni said...

kak nurul : x sedih dah kak....sy kalu sedih2 kejap je...pastu dh ok dah..ngeeee... ;)