Followers

Sunday, June 26, 2011

Selamat ulang tahun sayang….

Assalamualaikum….
Hehehehe…

Exited nk ctr pasal besday en. Syg ni…hihihi..
Ermm.. 23 jun baru ni hari jadi en.syg yg ke… tetttttt… hekehkhekk… :P

Sory sgt x leh nk sambut skali hari tu, aku just wish besday kt dia je.. then, dia call aku smpai pengsan… hahahhaa… dpt call free kan…. Pe lgi gayut la smpai lebam!.. bahahahahha… :P

Insyaallah, kalu x de pape halangan, aku akan sambut besday en.syg pada mggu depan…hehehhee… x sabarnye.. weee… x sabar nk baling telur busuk kt dia….huahuahua… siap la awk en.syg.. get ready je kne ngn syg nt…huhuhuh…:P

Ermmm… tak tau pe lgi jadi mggu dpn… kite tgu dan lihat je keyh!, aku mmg dh prepair mcm2 dh utk celebrate besday dia ni… sgt la exited… hehehhee… nt aku updated kt blog keyh!,hehehehe… sure korang x sbr nk tgk pe kejutan aku nk wat kt dia kan… hikhikhikhik… aku cam exited giler sb ini lah first time aku celebrate besday en.syg aku ni..… weeee…. ;)
Korang nk tau tak 1 cerita!!!!!!

Tarikh lahir aku sama ngn tarikh lahir dia… 23hari bulan…. huhuhuuh…. bulan ngn tahun je lain… hikhik… :P

Jodoh agaknya… hahhaha.. so mane2 pegi mmg no 23 je la jadi pujaan hati ku… hahahhahaa.. ;)

haaa...tgk... sama tak!..23.... ;)

2 comments:

haniff sani said...

wahh.. hehe nk kawen ni masni

tengku masni said...

hahahaa...insyaallah..doakan aku nip!!... :)