Followers

Wednesday, June 1, 2011

my cazen wawen! =,=

assalamualaikum...
hai korang!.... ;)

lama jgk x updated blog ni... nk kate bz tu x de la sgt, tpi sb x de ctr nk di kongsikan, jadi aku pun diam je laa... hehehe... tpi skrg dh ade ctr dah!... 

citer pasal sepupu aku kawin!!!..hehehhe... ;)
sepupu aku yg aku kire sangat close tahap gaban la kan!... mcm yg aku ctr kt entry lepas tu psl cazen2 aku tu, aku x ramai sgt pun cazen yg sama baya ngn aku, then salah sorang dari dorang dh pun mendirikan rumah tangga... urh!... sgt touching, sedih je... pasni mst cam ssh je nk hang out ngn dia lgi setiap kali blk kg... sb dia pun dh ade tanggungjawab dia sendiri... tpi kan.... bukan leh kira sgt dia tuh!, kalu dtg sengal dia... dia x peduli dah... dia dh kawin  pun mst dia wat mcm x kawin lgi... hahahha...

ok! dipendekkan citer, wedding dia baru ni aku kire sgt simple, ermmm... nmpk mcm grand, tpi x lah sgt, aku rse simple je but nmpk perfect tau!... sb ape? sb wedding dia dia tempah catering utk bgi tetamu mkn... kirenya, bile dh tempah catering mmg x de lah penat sgt kan... time sanding tu, mmg selesa sgt melayan tetamu x kelam kabut...huhuhu... tpi.... kalu gotong royong pun ok jgk, lgi meriahkan....tpiiiiiiiiiii... kne btl2 ckup kakitangan... kalu x mmg penat la....huhuhu... tpi aku rse better tempah catering jerk!... bkn pe, kemeriahan guna khidmat catering ngn gotong royong aku rse sama je... x de beza... 2 -2 still meriah lgi...huhuhu....

pape pun, majlis dh pun selesai tahniah pada cazen aku musyarina idrus & asben dia ben, dgn sekali lafaz dia dh pun sah jadi bini org!...huhuhu...pastu bile kt dlm bilik boleh plk ckp kt aku camni... "weh! aku cam tak caye je aku dh jabi bini org! "....hahaha.... aku pun gelak je lah... sb dah 2 org ckp benda yg sama slps dia sah jadi bini org... nk tau sape lgi sorang? sape lgi kalu bkn mimie...ahahahha.... ;)

ok! tu je nk citer kt korang, jom layan pic2 kt bwh ni.... ;)






















* pic ni aku paling suka sgT... hehehe... yg baju hijau tu kakak sepupu aku, nama dia raja mustaqimah raja ahmad, kiteorg pgl kak mus je... ak mmg close giler ngn kak mus aku ni.. sb dia sgt sporting dan memahami... x kawin lagi nih... kalu ade sape berkenan bgtau la eh.... hahaha... dia seorang yg pandai masak, baik, sgt caring... lgi... ermmm.... sume lah yg baik2.... hahahhaa... masa cazen aku  kawin, mmg kak mus la org kuat majlis tuh... huhuhuu... next time turn aku, sure la aku booking kak mus mai kl prepair majlis aku plk... wajib okeyh!... hehehe... pape pun insyaallah..... ;)


ok!ini je yg boleh  upload pun.. yg lain sume dh pic2 aku je yg byk...hahahaha.... pic pengantin pkai warna siver tuh, masa hari akad nikah, then yg baju pink biru tuh hari sanding dia.... ;)

ok! itu saja....
bye...
assalamualaikum.... ;)

2 comments:

freak einstein said...

huhuhu...thank you...
aku google nama bini aku terkeluar pulak kat blog ang maz

tengku masni said...

hehehe... entry dah lama dh pun...