Followers

Wednesday, June 1, 2011

sory ter VOUGE skit!... :P

assalamualaikum....
hai... im'back... setelah beberapa jam berlalu....hahhaha....

entry kali ni aku nk ctr psl aku plk... citernye berkaitan ngn wedding cazen aku....cuma!! nk citer pasal make up yg aku touch up sendirik tuh!..wahahahhahaha.... :P

ok!, firstly, kak sepupu aku mmg nk sgt2 la aku blk kan, sb dia tau aku ni suka melaram...hahaha... then, dia nk mintak tlg aku make up kan tuk dia... ok x de hal la kan.... aku on jer.... kalu aku rse aku cantikm aku pun nk org sekeliling aku cantik jgk!.... hahaha...cantik ke? :P

ok!, bile dh blk kg tuh, aku plan mmg nk melaram jgk la kan, then x sangka plak ramai yg nak suh aku make upkan tuk dorang, tetibe rse cam... eh! aku ni mak andam ke? hahahaha... ade la dlm 4-5 org jgk aku make up kan masa wedding cazen aku tuh!...ngeee...

tpi sebenarnya aku x pndai make upkan org... sb aku takot x lawa... dah dorang nk jgk!... aku blasah je la...hikhikhik... kalu muka aku lain la kan... conteng la camne pun... sure2 la x de org marah.... huhuuhu...

ermmm... yg plg best!, pengantin pun nk suh aku pkai kan tudung pengantin dia.... hahahha... masa nikah tuh, dia cam x tau nk pkai hiasan pe... then dia tnye pendapat aku, so, x sangka cam cun gilak! time dia nikah tu...huhuhu.. time sanding pun, aku tgh sibuk2 makeup kan org...dia call suh dtg umh jap suh pkaikan tudung..hahaha... tu pun aku men deco jerk!... seb baik cantik n nampak simple je...kan...kan... ;)

ok! x mo lah citer pnjg2.... mst bosan korang nk bace... jom layan pic2 aku nak tak!... hahahhaa... sb aku rse setiap majlis kawin yg aku pegi... ade je kelainan kt muka aku ni..... kelainan yg mcm mane??? jom tgk bwh ni... gahahhahahahaha.... :P














rase2 ade kelainan tak? cube korang bygkan kalu aku kurus!... fuhhh!!, ade rupe mcm siti nurhaliza tak!... bahahhahahaahhahaha..... kalu en.syg bace sure muntah2 hijau nih.... hahahha.. :P


ok! itu saja...
bye...
assalamualaikum... ;)

4 comments:

Puan Nurul said...

adik..pandai make up.. guna make up brand ape? akak tak pandai la nak make up... blaja dr mane?

iedchan said...

wahh..u mekap sgt cantik okayy..hehe..cun gitu.

tengku masni said...

kak nurul : x de la pndai.... make up pun guna cap ayam je..nk bli yg branded mhal sgt..ngee... ;)

tengku masni said...

iedchan : hahaha.. thanks ya!... x cantik mana pun... try test je tuh... ngee... :P