Followers

Wednesday, July 6, 2011

happy besday en. syggggg!!!! labiu so much!!!... ;)

assalammualaikum....
hai korang... hehehe...

last entry untuk malam ni... nk updated cerita celebrate besday en. syg yg ke.... tetttttttttt!!!!.... hikhkhikhik... ;P

labiu..... labiu.... labiu....

selamat hari jadi en. syg ku yg terchenta... moga panjang umur murah rezeki.... bahagia hidup dunia dan akhirat.... amin ya rabb bal alamin.... ;)

hukkk!! touching plk memalam buta nih!... syg sgt2 kt budak mucuk aku nih!... tak terungkap ngn kata2... hukkk... wlwpun bercinta x sampai setahun lagi pun... tpi dah mcm2 kenangan kami ciptakan bersama2.... susah senang... dah merasa dah wlwpun blm lgi ke alam perkahwinan... moga segala pengalaman dan kenangan kami selama ni dijadikan pengajaran dan pelajaran untuk menempuh hari akan datang... amin....

hehehehehehe... yg tadi tu mukadimah!!!... ni bru nk start citer.... bahahahahahaah.... :P

ok! seperti yg aku janjikan... ENTRY SEBELUM NI... aku ade plan nk CELEBRATE BESDAY EN. SYG.... dan plan tu alhamdulillah berjalan dengan lancar seperti yg aku rancangkan... hehehehe... ;)

korang nk tau x aku celebrate besday en. syg aku ni kt mane??? kalu nk tau.... jom layan pic bwh ni... hehehhehe....



tadaaaaaaaa.... aku celebrate besday dia kt ICE ROOM... hihihihi.. sgt la teruja okeyh!... ;)




 **yeahh!! ini la kek untuk en.syg.... cantik tak... hikhikhik... happy besday abg.... ;)

 ** mari potong kek!!!! yahooo...! ;)


 ** tetibe madam sblh nk menyibuk ptg kek jgk!... bahahaha.. sory!! terlebih sudah!! :P

 ** tiup syg... jgn x tiup....hikhikhikhik.... ;)

 ****wohohoho... my feberet ice cream... sedap giler weh! ice cream kt ice room ni.. buat aku teringat je hari2 tau... ni pun dh tuntut kt en. syg... nk g mkn lgi kt ice room kalu ade kesempatan... silap haribulan, pasni dating, mkn, lepak kt cni je... hahahahaha... siyes best! dan sgt selesa... ;)

 *** tgk en. buah hati saya tu... dia senyum smpai ke telinga.....hadooooiii... bahagianya tgk dia... happy sgt tu dpt hadiah...hikhikhik.... labiu syg... ;)

 ** menu kami.. chicken chop... sgt sedap dan murah!... harga yg korang x sangka2 kan... x caye g try mkn kt ice room...heheheh.. ;)





 *** yeah!! aksi aku plk berposing dgn ice cream yg sgt lazat tuh!...hahahaha...

 ***hah!! hamik kau! tamak tol mudak nih... isk3!!... x senonoh btl...hahahhaahha... :P

 ** cube korang tgk spoon dia... unik kan.. sgt la panjang... hehehehe... ;)

 *** posing lgi.. selagi x meletop la hp tu...wakakakkaka... :P

 *** nmpk tak kek tu dh tgl separuh... sb aku dh bgi skit kt staff2 ice room ni... kebetulan time kiteorg dtg tu, x ramai pelanggan.. kt dlm tu hanya kami berdua je... jadi staff2 tu dok tgk je la gelagat kami berdua tgh celebrate besday... then, aku  ckp kt en.syg aku nk bgi skit kek ni kt dorang... kek ni kiteorg bkn mkn sgt pun... heeeehehehehhe.. wat syarat jerk!..hihihih... ;)

 *** haaaa... nmpk!!! licin kan!... hahahhaa... chicken chop yg sgt sedap!!! tu sebab licin...hahahahha... :P

 ** dan inilah hadiah utk en.syg... ihihihihi... cantik tak!!!... tgk kad tu..penuh dan sarat dgn tulisan aku yg buruk tuh... byk pesanan dlm tu... kalu boleh nk suh dia baca setiap mlm...hahahaha... :P

 ***comel tak hadiah dan kad besday tu... hikhikhik.. prepair hadiah dia... sebulan sebelum besday dia... semangat giler...hahahahahah... ;)

*** dan terkhir... inilah hadiah yg aku bgi kt dia... simple je....tpi sgt bermakna tau... wallet utk en.syg... kunci tu bkn okeyh!!!!.. tu kunci kete dia... x mampu den nk bli hadiah kete kt dia... den pun ade skuter je.... hahahahahhaa... mana mungkin nk hadiahkan dia kereta kan...kan.... hikhikhik... ;)


p/s : terima kasih abg.... layan kerenah syg yg x abis2 ni.... dgn penuh sabar plk tuh!...bertuahnya rasa.... hihihihi.. awk la hero hidup saya... labiuuu abg... mmuuuaaahhhh2.... ;)


ok! itu saja....
bye...
assalammualaikum... ;)


2 comments:

misssazusarin said...

sonoknyer berpeluang smbt besday en syg dia..he3 =)

tengku masni said...

hehehehe.. tu la... seronok sgt... sb ni first time sambut besday dia bersama... ;)